Materiaal

Digitaal sjabloon

*** Alle artikelen in onze winkel zijn digitale producten. Je ontvangt geen gedrukt materiaal per post. ***

✚ Wat je krijgt:

– Eén of meerdere (gelaagd(e)) .psd-bestand(en) dat/die je eenvoudig zelf kunt aanpassen met Photoshop of Photoshop Elements en bij diverse producten een template voor Canva
– Bij enkele producten zit(ten) (een) lettertype(s)

✚ Gebruiksvoorwaarden:

De sjablonen zijn gemaakt voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik. Dit betekent * je mag * de sjablonen gebruiken om producten voor jezelf of je klanten te maken, maar * je mag * deze sjablonen niet opnieuw verkopen, ze bundelen met andere producten of de sjablonen op een andere manier delen, inclusief claimen als jouw eigendom of ze gratis aanbieden of online  verkopen.

Door dit bestand te kopen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

✚ Let op:

– Je ontvangt geen gedrukte kaarten per post. Deze aanbieding is alleen voor digitale bestanden, wat betekent dat je de kaarten eenvoudig zelf kunt (laten) afdrukken.

– Je hebt basiskennis nodig van Adobe Photoshop of Adobe Photoshop Elements of Canva om deze sjabloon te openen en wijzigingen aan te brengen. Als je niet bekend bent met een van deze programma’s, neem dan contact met ons op voor een kant en klare oplossing.

– Hoewel alle producten in onze winkel zijn gemaakt met een hoogwaardig kleurenprofiel en een hoge 300 DPI-resolutie, perfect voor afdrukken, kunnen kleuren altijd enigszins verschillen tussen monitoren en printers.

– Helaas kunnen wij vanwege de aard van het product geen restituties voor digitale ontwerpen afgeven, maar zullen wij altijd onze uiterste best doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en dolblij met je bestelling.
© Folio D-Sign

Deel dit ....